در حالی که دادگستری خوزستان، از احضار و دستگیری حسین عبدالباقی، مالک و پیمانکار برج دوقلوی متروپل خبر داده بود،[۶۴] اما فردای حادثه، دادستان اهواز بنا بر گزارش پزشکی قانونی استان خوزستان مدعی شد که عبدالباقی در جریان ریزش ساختمان زیر آوار مانده و درگذشته است.[۶۵] صادق جعفری چگنی (دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان) در این رابطه گفت: «با توجه به کشف اسناد هویتی حسین عبدالباقی در البسه یکی از قربانیان حادثه که غیرقابل تشخیص بود، دستورها مقتضی برای تشخیص هویت متوفی از طریق واحد تشخیص هویت فراجا و پزشکی قانونی صادر شد که در نهایت هویت وی مورد تأیید قرار گرفت.
البته در صورتی که تخریب ساختمان کلی باشد فروش ضایعات توجه پذیر است اما در ساختمان های کوچک و یا تخریب پیش از بازسازی ساختمان فروش ضایعات توجیهی ندارد و معمولاً ضایعات حکم نخاله ساختمانی را دارد که حمل آن در طبقات و همچنین حمل با ماشین نخاله هزینه بر خواهد بود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
معمولاً برخی از پیمانکاران با استفاده از عدم آگاهی کارفرما با قیمت دهی پایین کار را انجام میدهند که متأسفانه کارفرما مجبور است با صرف هزینه مجدد اقدام به تخریب پیش از بازسازی کند. توصیه ما این است که تخریب را الزاماً با نظارت مهندسی انجام دهید تا از وقوع خطرات مالی و جانی جلوگیری شود. ممکن است هزینه تخریب با نظارت مهندس اندکی بالاتر رود اما در هر حال حفظ اصول ایمنی و حفاظت از جان کارگران از همه چیز مهمتر است.
↑ ۸۶٫۰ ۸۶٫۱ «غمگینترین مادر ایران را بشناسید ؟! + شادترین عکس این مادر که رنگ باخت !». رکنا. دریافتشده در ساختمان در تهران ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
به گفتهٔ مدیرعامل هلال احمر خوزستان، علائم حیاتی به صورت سیگنال از طریق دستگاههای زنده یاب به دست آمده است.
↑ «توضیح استاندار خوزستان در خصوص چرایی ریزش ساختمان متروپل آبادان». خبرگزاری برنا. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
[۱۱۸] در ۹ شهریور ۱۴۰۱، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان خبر داد که عامل اصلی قتل دستگیر شده است.[۱۱۹]
در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابانها دست به راهپیمایی زده و به وقوع این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاستهای جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانههای رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]
اگر تخریب به صورت جزیی باشد و مربوط به تغییرات داخل ساختمان باشد باید مراقب لوله کشی و مسیر عبور کابل های برق بود تا خدایی ناکرده اتفاق بدی حاصل نگردد.
بخش دیگری از صحبت های این مقام مسئول به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز و سکونتگاه های غیررسمی مربوط بود.
↑ «فرماندار آبادان: روند آواربرداری متروپل به مرحله حساسی رسیده است». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۴. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
↑ «مخبر: همه مفقودین حادثه «متروپل» آبادان پیدا شدند». خبرآنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
در غیر اینصورت همسایه ها حق شکایت دارند و امکان دارد که از ادامه عملیات جلوگیری شود.